Vardagspaus för sinne, kropp och själ

2017 startade jag tilsammans med Sara Göransson Travel by S&L. Vi ville skapa unika resor med hög kvalitet och service, och med ett inspirerande innehåll. Kort sagt: resor vi själva skulle vilja åka på.

Flera av våra resor har gått till Italien. Där har vi kombinerat yoga med god mat och kultur. 2020 tvingades vi ställa in båda våra resor till Toscana. I vårt sökande efter ett alternativ fastnade vi för Österlen. I september lät vi Österlen möta Italien, och det blev en magisk helg med yoga och god mat. 

Vi kommer att göra Österlen till en återkommande resedestination. Ni kommer alltså att kunna välja om ni vill åka till Toscana eller Österlen för en paus i vardagen. 

Österlen

VARDAGSPAUS FÖR SINNE, KROPP OCH SJÄL | 21-23 MAJ 2021

Ge dig själv en paus i vardagen! Praktisera yoga, ät gott och stanna upp och njut av livet. Vi bor på Snapparps gård utanför St Olof, på Österlen. Lördagen inleds med yoga och därefter serveras en härlig frukostbuffé i växthuset. Dagen avrundas med ett yogapass innan den gemensamma middagen – då vi bakar pizza tillsammans med Lars.

Däremellan spenderar vi tiden på den vackra gården, tar en promenad, spenderar tid vid havet eller varför inte prova på att dreja. Söndagen inleder vi med yoga, och under frukosten serveras vi en föreläsning i ayurveda av Sussie.

Yoga

Kultur & nöje

Matlagningskurser

Yogaresa till Italien

Vardagspaus för sinne, kropp och själ

Låt dig inspireras och få ny energi genom yoga, god mat, och det vackra toscanska landskapet.

Det är lätt att glömma hur viktigt det kan vara att stanna upp en stund och ta en paus från en hektisk vardag. Istället fastnar vi i ett mer och mer uppskruvat tempo och en ständig strävan framåt. På våra resor får du möjligheten att släppa alla prestationskrav. Kropp och sinne får chansen till återhämtning. Vi gör det genom yoga och upplevelser för smak och sinne. Inom yogan ger vi klasser både i den kreativt flödande Vinyasan och den lugna meditativa Yinyogan. På yogamattan får du möjligheten att möta dig själv precis så som du är – utan att bli bedömd eller ifrågasatt.

Vi sätter samman unika resor med ett innehåll vi själva verkligen tycker om. Kvalitet och service är av absolut högsta klass – allt för att du ska kunna få möjlighet att slappna av och fullt ut kunna tillgodogöra dig alla upplevelser.

Yoga

Kultur & nöje

Matlagningskurser

Ridning

[/db_pb_signup]

076 107 61 19