Yoga Sagama online via Zoom

Vill du testa på mina yogaklasser hemifrån?

1. Boka in dig på onlineklassen via formuläret senast 1 timme innan klassen börjar.

2. Swisha 100 kr för deltagande – skriv ditt namn och yogaklassen som meddelande i betalningen.

3. En länk till Zoom skickas till dig via mail eller sms efter betalning. Klicka in dig från valfri enhet och följ klassen hemifrån.

Hathayoga

Online

Pass med fokus på att hitta in till din kärna och arbeta inifrån och ut. Vi stärker kroppen genom att hålla positionerna lite längre och lugnar sinnet. Ha-tha som står för sol (Ha) och måne (tha) även kallat Yang och Yin. Vi arbetar med dessa motsatta energier för att skapa balans. En genomgång av olika asanas (kroppspositioner) och pranayama (andningstekniker) från grunden till det djupaste djup. Du får lära känna in och känna av  och känna av olika delar av din kropp och ditt sinne.

Mediyoga

Online

En svenskutvecklad yogaform som kommer från klassisk Kundaliniyoga, som med hjälp av det mest ursprungliga och kraftfulla inom traditionell yoga, strävar att skapa hälsa och balans i människor.

MediYoga är en vetenskaplig metod vars yoga- och meditationsprogram sedan 1998 löpande testas inom ramen för modern vetenskaplig forskning.

Slow Flow yoga

Online

Ett långsamt flöde av rörelser som tar dig in till stillhet och sinnesro. Passen  är en mjukare och långsammare variation av vinyasa yoga.  Men ändå vördigt dynamisk. Flädande rörelser synkroniseras med andetaget  och  som oss medvetna om vårt andetags egna kvaliteter.

Fina ord om min onlineyoga

Det känns som att du ser oss fastän vi inte har kamerorna på.

Min rygg är så mycket bättre.

Du är duktig på att kombinera och variera olika övningar.

Tack för lugna och kraftfulla pass.

Boka onlineyoga

0761076119

[/db_pb_signup]

076 107 61 19