Vill du undvika fysiska träffar? Jag erbjuder just nu alternativet att delta i alla mina klasser online.

Hathayoga

Med inslag av Slow Flow

Pass med fokus på att hitta in till din kärna och arbeta inifrån och ut. Vi stärker kroppen genom att hålla positionerna lite längre och lugnar sinnet. Ha-tha som står för sol (Ha) och måne (tha) även kallat Yang och Yin. Vi arbetar med dessa motsatta energier för att skapa balans. En genomgång av olika asanas (kroppspositioner) och pranayama (andningstekniker) från grunden till det djupaste djup. Du får lära känna in och känna av  och känna av olika delar av din kropp och ditt sinne.

Du kan delta online via zoom om du inte har möjlighet att vara med vid något tillfälle.

Start: 31 augusti 2021

Tillfällen: 10 tillfällen (Begränsat antal platser)

Tid: 18.00 – 19.00

Plats: Hälsohuset i Alnarp

_________________________

1600 kr (student och pensionär 1400 kr) / Drop in 200 kr i mån av plats

Mediyoga

En svenskutvecklad yogaform som kommer från klassisk Kundaliniyoga, som med hjälp av det mest ursprungliga och kraftfulla inom traditionell yoga, strävar att skapa hälsa och balans i människor.

MediYoga är en vetenskaplig metod vars yoga- och meditationsprogram sedan 1998 löpande testas inom ramen för modern vetenskaplig forskning.

Slow Flow yoga

Ett långsamt flöde av rörelser som tar dig in till stillhet och sinnesro. Passen  är en mjukare och långsammare variation av vinyasa yoga.  Men ändå vördigt dynamisk. Flädande rörelser synkroniseras med andetaget  och  som oss medvetna om vårt andetags egna kvaliteter.

Boka yogaklass

076 107 61 19