Rosenlund Gård 18-20 november

NyInsikt_Ros

Yoga- och Mindfulnessretreat på Österlen – 18-20 nov 2016

Retreat på vackra Österlen – dagar för kropp och själ  Varmt välkommen på yoga- och mindfulnessretreat på Rosenlund Gård 18-20 november!

Ordet retreat betyder att dra sig tillbaka. Du lämnar för några dagar den yttre världens brus och får en chans att sjunka in i dig själv.Vi kommer att praktisera yoga och tillsammans utforska våra upplevelser inom mindfulness. Du får här verktyg med dig för att kunna släppa taget, vara mer i nuet och genom det hitta ny kraft och inspiration. Retreaten kommer att vara delvis i tystnad och kräver inga förkunskaper utan passar nybörjare såväl som erfarna. Du är välkommen precis där du är.

Vi som håller i retreaten är jag Lena Lundberg och Christel Lilja, Vi bor på underbara Rosenlund Gård med skogen och havet som närmsta granne. Rummen har hotellstandard och handdukar och lakan ingår. Alla måltider är vegetariska och till största delen ekologiska. Vi startar retreaten på fredag kl. 17 och avslutar på söndag kl. 14. Pris för yoga- och mindfulnessövningar, måltider och boende (i dubbelrum): 3.550 kr. Boka innan den 1 september så får du ”boka tidigt rabatt” på 300 kr och du betalar istället 3.250 kr. Moms tillkommer för dig där företag/organisation ska betala.

Anmäl och boka: lena.lundberg@yogasagama.se eller 0761076119.

Comments are closed.