Retreat Ecotopia

armt välkommen på yoga- och mindfulnessretreat på Ecotopia, Österlen. En helg för kropp och själ.

Genom övningar i yoga och mindfulness tränar du dig i att släppa taget om det ständiga tankeflödet, möta dig själv, bli grundad och genom det lättare se vad som är viktigt på riktigt för just dig.

Retreaten är i tystnad och vi kommer att upptäcka och uppleva stillheten som skapas i vår gemenskap, som alltid finns där som en källa att hämta inspiration och kraft ur.

Retreaten kräver inga förkunskaper utan helgen passar nybörjare såväl som erfarna och du är välkommen precis där du är.

Vi som håller i retreaten är Lena Lundberg och Christel Lilja. Lena är utbildad yogainstruktör inom bland annat Hatha, Vinyasa och Yinyoga. Läs mer om Lena på www.yogasagama.se. Christel är utbildad mindfulnessinstruktör och livscoach. Du kan läsa mer om Christel på www.nyinsikt.com.

Vi kommer att bo på vackra Ecotopia och vårt boende utgörs av ekostugor som är byggda av olika naturmaterial och erbjuder ett sunt boende. Vi har skogen och naturen som närmsta granne. Våra yoga- och mindfulnessövningar kommer vi att utöva i den fantastiska Ateljén med flera meters takhöjd – se lilla bilden längst uppe till vänster. Läs gärna mer om Ecotopia www.ecotopia.se.

Alla måltider är vegetariska och till största delen ekologiska. Vi startar retreaten på fredag kl. 17 och avslutar på söndag kl. 14.

Pris för yoga- och mindfulnessövningar, måltider och boende inkl moms i delat boende i ecostuga med dusch/wc i servicehus: 2.800 kr

Du anmäler dig och ställer eventuella frågor genom att kontakta någon av oss.

Lena Lundberg  /  lena.lundberg@yogasagama.se  /  tel 076 – 1076119

Christel Lilja  /  christel.lilja@nyinsikt.com  /  tel 0706 – 500 855